Psykoterapi individuellt/par

Med dig i fokus I terapin möts vi utifrån det du önskar och behöver.  Kanske känner du oro eller ångest, är nedstämd eller har varit med om förluster eller funderar över dina relationer. Kanske har du varit med om traumatiska erfarenheter eller kanske nyfiken på att lära känna dig själv och göra mer medvetna val i livet. Oavsett anledning är kan terapi vara ett bra alternativ.

Individuellt eller par Jag tar emot för individuell terapi, parterapi och familj.

Att gå i psykoterapi hos mig innebär ofta på att uppmärksamma de behov, känslor, föreställningar och upplevelser som påverkar oss här och nu. Hela tiden påverkas vi av omgivningen, likt vi också påverkar den. Här blir dialog och kontakt med sig själv och omgivningen viktiga teman. Relationen med terapeuten har avgörande betydelse för terapi och tillsammans kommer vi överens om vad terapin ska leda till för dig vilket vi också följer upp. Vi kommer att fokusera på de affekter som är närvarande och hur vi ibland kanske har behov av att öka medvetenheten om den information de faktiskt ger.  Närvaro, kroppsmedvetenhet och utforskande samtal är några av de verktyg vi arbetar med och även kreativa former som exempelvis bild.

Psykoterapiutbildning: Legitimerad psykoterapeut, integrativ; affektfokuserad terapi (AFT) och KBT, samt gestaltterapiutbildning. Arbetar även med EMDR, en terapimetod som används vid bearbetning av trauma. Här kan du läsa mer om EMDR.