Terapi individuellt/par

Med dig i fokus I terapin möts vi utifrån det du önskar och behöver.  Kanske känner du oro eller ångest, är nedstämd eller har varit med om förluster eller funderar över dina relationer. Kanske är du bara nyfiken på att lära känna dig själv och göra mer medvetna val i livet. Oavsett anledning är kan terapi vara ett bra alternativ.

Individuellt eller par Jag tar emot för individuell terapi, parterapi och familj.

Att gå i terapi hos mig Fokus i Gestaltterapin ligger på att uppmärksamma behov, föreställningar och upplevelser som påverkar oss här och nu. Relationen med terapeuten har avgörande betydelse för terapi och tillsammans kommer vi överens om vad terapin ska leda till för dig vilket vi också följer upp. Dialog och kontakt – med sig själv och med omgivningen – är viktiga teman. Här är den affektfokuserade inriktningen en resurs då, den fokuserar på de affekter som är närvarande och hur vi ibland kanske har behov av att öka medvetenheten om den information de faktiskt ger.  Närvaro, kroppsmedvetenhet och utforskande samtal är några av de verktyg vi arbetar med och även kreativa former som exempelvis bild.

Vidareutbildningar  ”Basutbildning i psykoterapi” som tidigare benämndes som ”steg 1” med affektfokuserad terapi och KBT. Jag går nu även steg 2 med affektfokuserad inriktning.